Despre Green Sugar
Laboratoarele Remedia
Laboratoarele Remedia este, de peste 25 ani, un nume de notorietate in industria farmaceutica romaneasca, fiind unul din marii producatori autohtoni de suplimente nutritive, vitamine si minerale, pe baza ingredientelor de calitate. Cunoscut si ca promotorul care a introdus pe piata din Romania suplimentele naturale la plic, usor dizolvabile in apa, pentru asimilarea rapida a acestora de catre organism, Laboratoarele Remedia este si producatorul exclusiv al Green Sugar, noul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.
In Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate pentru producerea suplimentelor provin din surse naturale si sunt atent analizate din punct de vedere fizico-chimic si microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiul de lucru, precum si procedurile, respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Canada.
Green Sugar – 0 calorii, 0 indice glicemic!
GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obtinut din doar doua ingrediente: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.
Gust stabilizat!
Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de Stevia, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica Steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel, puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original, bucurandu-va astfel de savoarea dulciurilor din copilarie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.
100% natural!
Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori, deoarece produsul este o combinatie de produse naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritolul, un poliol non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevia Rebaudiana si eritritolul, in cantitatile prescrise de medic, sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti.
Avantaje asupra sanatatii!
“Prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care il consuma zilnic”, afirma dl. Dr. Romulus Ioan Scorei, profesor la Universitatea din Craiova si cercetator si fondator al Institutului de cercetare Bioboron. „In esenta, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protectie impotriva imbatranirii.”
Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:
  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce si pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat;
  • are actiune anitibacteriana si antifungica;
  • nu produce carii;
  • nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici.
In plus, Green Sugar nu fermenteaza si este recomandat persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. In cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac!
Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:
Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.
Produsul este disponibil sub urmatoarele forme de ambalare:
Green Sugar sticks (cutii de 200, 100, 50, 25 si 10 buc.),
Green Sugar pulbere (pungă de 2 kg, punga de 1 kg, borcan de 300 gr),
Green Sugar pudra (punga de 1 kg, borcan de 300 gr),
Green Sugar cuburi, Green Sugar comprimate, Green Sugar lichid.
Alte produse marca Green Sugar, cu continut redus de calorii, sunt: ciocolata calda Green Sugar, Green Sugar vanilat cu aroma naturala Bourbon, dropsuri Green Sugar cu lapte, dropsuri Green Sugar cu cafea, Gelifiant Green Sugar cu Agar-Agar. Poate fi achizitionat din farmacii, plafaruri, magazine naturiste, de pe siteul de prezentare: www.greensugar.ro sau direct la producator, prin comanda online, pe www.laboratoareleremedia.ro.