icon

Termeni si Conditii / Politica de Confidentialitate
ASPECTE GENERALE

Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului / conținutului / serviciului de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între Organic Linnea SRL, societate în proprietatea exclusivă a căreia se află site-ul www.essevita.ro și acesta.

Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea, conținutului / serviciului, implică aderarea clientului la prezentele termeni și condiții. Clientul se obligă să monitorizeze permanent termenii și condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate.

Prin folosirea site-ului / conținutului / serviciului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale sau intelectuale sau de orice altă natură produse siteului / conținutului / serviciului sau oricărui terț cu care Laboratoarele Remedia SRL are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.essevita.ro, presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când se accesează site-ul, a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Te rugăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și condiții, pentru a fi în cunoștință de cauză în momentul în care finalizezi o comandă. Pentru a putea finaliza o comandă, clientul trebuie să accepte Termenii și condițiile specificate. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului.

Disponibilitatea serviciului
Pentru a plasa o comandă pe www.essevita.ro, este nevoie să ai peste 18 ani.
Garanția de cumpărare

Fiecare produs de pe acest website este însoțit de următoarele detalii:

– denumirea produsului
– fotografia produsului
– descrierea produsului
– compoziție
– preț.

Procedura de cumpărare

Selectează produsele pe care vrei să le cumperi și adaugă-le în coșul de cumpărături, dând clic pe pictograma corespunzătoare. Coșul de cumpărături conține denumirea produsului selectat și prețul. Prețul oferit nu include costurile de transport pe întreg teritoriul României.

Pentru a finaliza comanda, sunt necesare datele personale ale utilizatorului și acestea vor fi incluse în baza noastră de date pentru a procesa comanda și pentru a simplifica viitoarele comenzi pe site. Datele personale furnizate de către utilizatori vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate. Utilizatorii pot, în orice moment, să acceseze datele cu caracter personal pe care le-au furnizat și informațiile privind comenzile plasate. Laboratoarele Remedia reamintește utilizatorilor că datele lor cu caracter personal trebuie să fie cât mai exacte posibil, pentru a evita orice confuzie sau erori la expedierea produselor comandate. Mai mult, ori de câte ori utilizatorii solicită în mod explicit, aceștia primesc informații legate de Essevita prin email.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare ale comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, Essevita să expedieze coletul prin intermediul unei firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele intarzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livreaza comanda.

Modalitati de plata

Contravaloarea produselor va fi plătită ramburs la livrare, prin plata online. Nu se vor accepta metode de plată diferite de cele specificate în aceste condiții de vânzare.

In cazul anularii unei tranzactii achitate prin card, in conformitate cu normele actuale, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. In cazul livrarilor deja effectuate, vor fi scazute taxele si comisioanele de transfer bancar corespunzatoare, se ramburseaza contravaloarea produsului mai putin costurile de transport iar produsul va trebui sa corespunda conditiilor de retur prezentate mai jos in sectiunea „Livrare si retur”. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Disponibilitatea produselor
Dacă, în momentul în care se plasează comanda, se detectează că oricare dintre produsele incluse în comandă nu sunt pe stoc, Essevita va notifica utilizatorul imediat
Obligaţiile clientului la înregistrare
Pentru a beneficia de conținutul informațional al newsletterului pus la dispoziție de Essevita, clientul este de acord să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete, în funcție de specificațiile din formularul aferent și este de acord să ofere aceste informații corect și complet. În cazul în care Essevita consideră că această obligație nu este respectată, își rezervă dreptul de a bloca accesul la serviciile site-ului, fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.
CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Laboratoarele Remedia, deținătoare a www.essevita.ro, respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor si se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, ci să le folosească numai în scopul stabilirii și menținerii contactului cu clienții săi.

Essevita poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: conformarea la rigorile legii; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei Laboratoarele Remedia; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

Essevita nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal colectate de pe www.essevita.ro sunt folosite în următoarele scopuri: realizarea plăților online, emiterea facturilor fiscale, ca urmare a comenzilor finalizate pe site și livrarea produselor. Ele pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Essevita nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de eventuale probleme de securitate ale serverului ce găzduiește www.essevita.ro sau de acțiunile unor terțe persoane.

Cookies

Essevita colectează informații și le prelucrează în date statice despre ce pagini accesați în interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizualizat. Essevita poate folosi în cadrul site-ului cookies, stocând astfel temporar date cu caracter personal, cu următoarele scopuri:

– pentru a îmbunătații securitatea accesului
– pentru a îmbunătății utilizarea site-ului.

Essevita poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:

– conformarea la rigorile legii
– protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei Laboratoarele Remedia, deținătoare a www.essevita.ro
– acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

Essevita nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Copyright
Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, fotografii etc.) sunt proprietatea Laboratoarele Remedia și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Laboratoarele Remedia a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.
Limitare de responsabilitate
Laboratoarele Remedia nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă pe site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi. Laboratoarele Remedia sau oricare dintre angajați nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utlizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-ul Laboratoarele Remedia și nici pentru vreun software folosit pe site și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori sau viruși.